– За напреднали

7 клас е една изключително важна и предопределяща година за по-нататъшното развитие на вашето дете.

В разгара на учебната година учениците са подложени на натоварване по всички учебни предмети, голяма част от времето им е  ангажирано от учебния процес и тогава нито е възможно, нито подходящо за възстановяване на пропуски от минали учебни години, каквито в повечето случай се оказва че има.
А именно тези пропуски са в основата на „закъсването“ с материала в 7 клас.
Например по математика, ако ученика не е усвоил добре обикновените и десетични дроби, намиране на част по дадено цяло и обратно, както и делимост на числата той няма да се справи с поне 30 % от изпита след 7 клас.
А това е материал, който се  изучава в  5 клас и много често се оказва, че  в 7-ми той е дълбоко и трайно забравен.
Освен това в края на учебната година в 6-ти клас се изучава раздела
„Цели изрази“, а тогава учениците са настроени за ваканция и много често го пропускат, а  той е в основата на целия учебен материал по математика в 7 -ми клас и непълноценното му усвояване е предпоставка за несправяне и големи затруднения в 7-ми клас, когато няма нито време, нито възможност да бъде наваксан.
Лятото преди началото на 7-ми клас е най-подходящото и възможно време да се обърне внимание върху тези и други евентуални пропуски по математика и български език, които учениците може и да не  подозират че имат.
Нашата препоръка е учениците да направят входящи тестове по математика и БЕЛ възможно най-рано, за да се предостави възможност в рамките на летния период, когато децата са свободни да обърнат внимание върху материята, която са изпуснали, но е  важна и неотложна за успешното справяне през учебната година в 7 клас.

 

Индивидуално обучение:
1 ученик – 15 лв на учебен час
2-ма ученици -14 лв на учебен час (при предварително заплащане за месец)
3-ма ученици- 13 лв на учебен час (при предварително заплащане за месец)

 Летни цени на уроци по БЕЛ
– 13,50 лв на учебен час! – цената важи при повече от 2 посещения седмично

  • от  15 септември до 15 март /13 лв за учебен час/
  • Записаните ученици в този период ползват отстъпката през цялата учебна година