– 1 клас до 4 клас

 

Longman English for Bulgaria oдобрен от МОН

Longman Longman English for Bulgaria

е учебен комплект по английски език за 1–4 клас, разработен в съответствие с изискванията на новата учебна програма на МОН.

Децата ще се запознаят със симпатичните герои-животни и ще преживеят заедно с тях много приключения. Разнообразните упражнения включват интересни истории, игри, песни и шеги, които ще развеселят и забавляват децата в процеса на изучаването на английския език.

My Fun Grammar за 3 и 4 клас съдържа граматични бележки с ясни обяснения. Всеки урок завършва с практическо упражнение за прилагане на структурата.

Ръководство за преподавателя с включен пълноцветен учебник и инструкции на български език.

Езикови карти – към учебника за 2 клас са предвидени два комплекта езикови карти Alphabet и Vocabulary, необходими за пълноценно провеждане на учебните часове.

Постери – Комплект постери за класната стая

Електронен учебник – Атрактивно и мотивиращо обучение чрез използване на най-новите технологии.

Включва интерактивна версия на учебника, аудио записи, разнообразни допълнителни интерактивни упражнения, допълнителни ресурси, тестове, анимирани приказките от учебника

Active TeachИновационен софтуер за бяла дъска спомагащ по-лесния и забавен начин за усвояване на учебния материал

 

Fly High 1-4

Наблюдавай как децата напредват с Fly High!

Децата следват героите на Fly High в техните щури приключения. Комикси, игри и песни им помагат да затвърдят наученото. Плюс още много упражнения на интерактивния CD-ROM!

Към нива 2, 3 и 4 има допълнителна цветно илюстрирана занимателна граматика.
Софтуерът за интерактивна бяла дъска ще направи часовете по английски език незабравими.

ActiveBook- Електронният учебник съдържа не само книжното тяло в електронен вариант, но и целият видео и аудио материал, интерактивен речник и допълнителни интерактивни игри.

ActiveTeach е софтуер за интерактивна бяла дъска за учителя. Съдържа учебникът в електронен вариант, видео и аудио материалите, електронен речник, допълнителни инструменти, ресурси, игри, автоматично отговори за упражненията.